Priporočamo
Paulo Coelho

Dr. David J. Schwartz:
Magija velikopoteznega mišljenja

Prevod: Peter Amalietti
ISBN: 978-961-6468-879
Zbirka: Prestop
Založba: VBZ Ljubljana
Leto izdaje: 2017
Vezava: broširano
Format: 15,5 x 23,5 cm
Obseg: 216 strani
   

Magija velikopoteznega mišljenja opogumlja k zastavljanju (višjih) ciljev in daje uporabne metode za doseganje uspehov.
Za to je potrebno prepricanje, ne le želja. Prepricanje zbere za nalogo potrebno moc, spretnost in energijo. Vera v dosego cilja odkriva tudi nacin izvedbe. Ne uspe nam zgolj zato, ker bi imeli sreco. Uspeh je posledica pocetja tistih stvari in obvladovanje tistih nacel, ki ga proizvajajo. Dr. Scwartz prikaže skrbno nacrtovan program za osvojitev mišljenjskih in vedenjskih navad, ki vodijo k uspehu.

Prav vsi smo – morda bolj, kot se tega zavedamo – proizvodi lastnega mišljenja in mišljenja okolice, ki ga sprejemamo kot družbene norme ali sugestije. In vse prevec tega mišljenja je dlakocepnega, ne pa velikopoteznega.

Gre za klasicno in trajno delo s podrocja motivacije in pozitivnega mišljenja. Knjiga je bila prvic objavljena leta 1959, nemudoma postala prodajna uspešnica, prodanih je že na milijone izvodov, in še vedno izhaja po vsem svetu v široki paleti jezikov.

Dr. David J. Schwartz (1927-1986) je bil profesor na Georgia State University v Atlanti. Velja za enega najvecjih strokovnjakov s podrocja psihologije motivacije. Ustanovil je svoje podjetje, specializirano za svetovanje in razvoj vodenja. Predaval je številnim trgovskim združenjem in prodajnim skupinam ter vodil izobraževanja za vodstvene kadre. Je avtor vecih knjig, najodmevnejša je pricujoca.

Cena:     24.90 €
Internetna cena:     19.92 €   
Dodaj v košarico