Priporočamo
Paulo Coelho

Mirjana Krizmanic:
Tkanje življenja

Prevod: Milan Žlof
ISBN: 978-961-6468-65-7
Zbirka: Prestop
Založba: VBZ Ljubljana
Vezava: broširano
Format: 13 x 19 cm
Obseg: 160 strani
   

Tkanje življenja je poljudno napisan psihološki prirocnik za samopomoc, v katerem avtorica prof. dr. Mirjana Krizmanic taktno, korak za korakom, bralca sooca z življenjskimi resnicami, ce je treba, tudi neprijetnimi.

Brez pridiganja in poducevanja, kot da bi na klepetu ob kavi s toplo dobronamernostjo pripovedovala o vsakodnevnem življenju.
Krizmaniceva ne ponuja receptov, ampak skuša odpreti vrata k boljšemu razumevanju tega, kar nas osrecuje in zadovoljuje, zaradi cesar je lahko življenje lepo in ga je vredno živeti. Govori o ozavešcanju kljucnih stvari, da bi ustvarili temelje za ohranitev duševnega zdravja, in ponuja možne rešitve, ko se znajdemo v krizi ali težavah, med katerimi naj vsak poišce najustreznejšo za dosego zadovoljstva z življenjem. Avtorici z mehkobo pisanja in vtkanimi življenjskimi zgodbami uspe pri bralcu vzbuditi vtis, da nagovarja prav njega in govori prav o njem.

Mirjana Krizmanic je avtorica številnih strokovnih del in prispevkov s podrocja eksperimentalne in diferencialne psihologije in cetudi (prvotno) ni imela namena napisati knjige s podrocja popularne psihologije, je vendarle s Tkanjem življenja pri bralcih vzbudila neverjeten odziv in je s tem delom postala na Hrvaškem tudi najbolj prodajana avtorica knjig s tega podrocja. V originalu je knjiga izšla leta 2009, preko 70 000 prodanih izvodov pa je zagotovo zgovoren podatek.

Cena:     9.90 €
Internetna cena:     9.90 €   
Dodaj v košarico