Priporočamo
Paulo Coelho

Murphy, dr. Joseph:
Moc vaše podzavesti

Prevod: Jedrt Malezic
ISBN: 978-961-6468-63-3
Zbirka: Prestop
Založba: VBZ Ljubljana
Vezava: broširano
Format: --- cm
Obseg: 224 strani
   

V prelomni knjigi Moe vaše podzavesti, avtor dr. Joseph Murphy razkriva velik vpliv podzavestnega uma na vsa podroeja našega življenja. Na jasen in enostaven naein pojasnjuje, kako z enostavno spremembo naeina razmišljanja doseei izjemne, pozitivne spremembe na katerem koli podroeju življenja. Podaja tehnike za osredotoeanje uma in odpravljanje podzavestnih ovir, ki nam prepreeujejo doseganje zaželenega – in zasluženega – uspeha. Neprecenljivi priroenik o umu je kljue do uspeha pri vzpostavitvi samozavesti, ustvarjanju harmonienih odnosov, doseganju poklicnih uspehov, pridobivanju bogastva, zoperstavljanju strahovom in fobijam, odpravi slabih razvad, telesni ozdravitvi ter vsesplošni blaginji in sreei.

Dr. Joseph Murphy je bil rojen leta 1898 v okrožju Cork na Irskem. Obiskoval je jezuitsko šolo, vendar se je že kmalu odloeil za selitev v Ameriko, kjer je imel vee možnosti za raziskovanje idej in pridobivanje novih izkušenj. Posvetil se je farmaciji in bil uspešen lekarnar. Prevzela so ga razliena azijska versta, ki jih je poglobljeno zaeel študirati, odpotoval je v Indijo. Po vrnitvi v ZDA je ustanovil svojo lastno cerkev, njegova nedeljska predavanja je poslušalo vee kot 1.500 ljudi. Da bi dosegel zainteresirano poslušalstvo izven zidov cerkve, je zaeel z izjemno odmevnimi in poslušanimi tedenskimi radijskimi oddajami z vee kot milijon poslušalcev.

S svojimi raziskovanji in nauki je eden najpomembnejših osebnosti na podroeju raziskovanja eloveškega potenciala in zaeetnik pisanja knjig s podroeja samopomoei in osebnostne rasti. Napisal je vee kot trideset knjig. Knjiga Moe vaše podzavesti, je bila prvie objavljena leta 1963 in je nemudoma postala prodajna uspešnica. Prodanih je že na milijone izvodov, še vedno pa izhajajo po vsem svetu v široki paleti jezikov.

Cena:     21.90 €
Internetna cena:     17.52 €   
Dodaj v košarico