Priporočamo
Paulo Coelho

Razprodaja starejših naslovov založbe TASCHEN

Taschen vsako leto izda skoraj sto novih naslovov. Ker želimo našo ponudbo ohranjati svežo in aktualno, starejše naslove razprodajamo po zelo nizkih cenah. Razprodaja je trajna, količine so seveda omejene in se vsak dan znižujejo, tako da ne gre prelagati želje po knjigi ... 

Seznam Taschnovih knjig na razprodaji si lahko pogledate tukaj

Akcijski popusti na aktualne TASCHEN naslove

Tudi nekatere nove naslove založbe Taschen lahko kupite po nižji ceni. Ponudba se spreminja, zato pri obisku naše spletne strani ne pozabite klikniti tukaj.


Trajno znižanje nekaterih naših izdaj

S 1. decembrom 2011 smo trajno znižali cene našim starejšim izdajam, nekaterim celo za 50%. Z naročilom preko naše spletne strani imate tudi na te izdaje 20% popust.Priložnost je res mikavna. Med njimi boste našli brane, priznane in popularne avtorje sodobne hrvaške literarne scene.

Znižani so naslednji naslovi:
 
Miljenko Jergović: Dvorci iz orehovine
Miljenko Jergović: Sarajevski marlboro
Miljenko Jergović: Buick rivera
Ante Tomić: Veliki šoping
Boris Dežulović: Christkind
Nenad Rizvanović: Zemlja pleše
Roman Simić: V kaj se zaljubljamo
Georgia Byng: Molly Moon

Razprodaja knjig slovenskih in tujih založb

Na zalogi imamo določeno količino knjig več slovenskih in nekaterih tujih založb, katere razprodajamo. Nekatere knjige med njimi so že razprodane, torej jih v knjigarnah ne boste več našli. Ta ponudba vam ponuja priložnost, da po zelo ugodni ceni pridete do morda zamujene, izgubljene ali še vedno željene... Cene knjig so že od 3 EUR naprej.

Seznam – razprodajo knjig slovenskih založb si poglejte tukaj
Seznam – razprodajo knjig tujih založb si poglejte tukaj